Profesionālā programma "Ēdināšanas pakalpojumi"
Lapas
Sākumlapa
Praktiskās nodarbības
Ēdienu gatavošanas tehnoloģijas pamati
Uztura fizioloģija, sanitārija un higiēna
Pārtikas Prečzinības
Ēdienu gatavošanas pulciņš
Ēd atbildīgi
pirmdiena, 2016. gada 8. februāris
Projekts "Ēdam atbildīgi" 1 diena
2. kurss
Dzīvais ēdiens
Pārtikas produktu grupu salīdzināšana -veselīgais/neveselīgais
Video filma- Veselīgs uzturs
Puzles salikšana (datorā) - Augļi, dārzeņi, ogas, ēdiens
Mājas darbs:
Uzzīmē plakātu- Dzīvais ēdiens
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru
Jaunāka ziņa
Vecāka ziņa
Sākumlapa
Abonēt:
Ziņas komentāri (Atom)
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru